Wie zijn wij?

Jimmy Lucassen & Joeri Janssen

Jimmy Lucassen en Joeri Janssen zijn sinds april 2016 gestart met Voetjebal Limburg. Ze zijn voetballers in hart en nieren en vinden werken met kinderen erg leuk! Naast Voetjebal Limburg is Jimmy Lucassen druk bezig als jeugdtrainer en techniektrainer bij Borussia Möchengladbach in Duitsland en Joeri Janssen als jeugdtrainer en hoofd jeugdscouting bij VVV-Venlo.

Via het CIOS zijn beide heren in bezit gekomen van hun trainersdiploma’s en hebben ze veel ervaring opgedaan in het verzorgen van (sport)lessen aan kinderen.


In 2004 is er in Den Haag gestart met het eerste voetballende speelconcept van Nederland voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar. Inmiddels is dit concept uitgegroeid in geheel Nederland. Ook in België, Spanje, Vietnam en Australië zijn er al vele locaties gestart. Voetjebal Limburg is momenteel te vinden in Venlo en Kerkrade (Roda JC Voetjebal). Daarnaast runnen beide heren ook Voetjebal Eindhoven. Deze locatie heeft in een korte periode een sterke groei doorgemaakt. 
 

Voetjebal begint bij de basis! Er worden de kinderen vaardigheden aangeleerd waar zij een leven lang plezier van gaan hebben. Op het sportveld, maar ook zeker op school. Kijk snel verder op de website!

Voetjebal Venlo
+31 (0) 6-52159664
venlo@voetjebal.com

Voetjebal Eindhoven
+31 (0) 6-44371527
eindhoven@voetjebal.com

Voetjebal Roda JC
+31 457111438
rodajc@voetjebal.com
 

Terug naar boven